Voit tehdä tilauksen:

Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla

mia.emilia@gmail.com

 KESTOVAIPAT narttupennuille ja aikuisille nartuille

 

mustavaippa1.jpg mustavaippa.jpg
musta kestovaippa runsaasti säätövaraa tarrojen avulla

 

vaipat1.jpg vaipat4.jpg

vaipat2.bmp

vaipat3.bmp

bl.jpg
Huom! Tällä hetkellä saatavana tämä pinkin sävy.

-----------Lirautteluun sekä juoksujen ajaksi---------

Tahtoisitko mennä kylään pentusi kanssa, mutta kyläpaikan paksut matot arveluttavat? Eikö pentusi ole vielä sisäsiisti, mutta olisi kiva antaa sen juosta mummolassakin vapaana, eikä vain tönöttää sylissä? Vai tuliko kotiin ostettua kaunis ja kallis matto, jota ei raskisi pitää aina rullalla? Tai rupeaako kyläpaikan oma uroskoira merkkailemaan sisälle, sillä sinun chihusi on tehnyt lätäköt lattialle?

Ehkä aikuinen chihusi, vaikka onkin kotona sisäsiisti, lirauttelee kyläpaikan matoille? Oletko kyllästynyt maksamaan pesulamaksuja? Vai onko juoksujen aikana valkoinen sohvasi vaarassa?

Kaikkiin näihin hieman nolostuttaviin ja ikäviin ongelmiin Mi-Chi-tiimi on kehitellyt ratkaisun: KESTOVAIPAT!

Loistava muotoilu sekä parhaat materiaalit. Parempia et löydä muualta!

 

Värit: -vaaleanpunainen vaaleanpunaisella vuorilla

            - musta mustalla vuorilla

  

Vaippoja voi alkaa käyttää, kun pentu on noin 2-3 kk ikäinen. Samat vaipat menevät tyttöpennuille reiluun puoleentoista kiloon asti. Aikuisille tytöille on isompi koko.

Vaipat voi pestä pesukoneessa.

Vaipat eivät haittaa liikkumista. Alun protestoinnin jälkeen vaipat unohtuvat nopeasti.

Kangas on täysin vedenpitävää hengittävää ulkoilukangasta, jonka ulkopinta tuntuu pehmeältä, eikä ole muovimaisen jäykkää. Vuorina on flanellia ja imuosa on froteeta ja flanellia. Vaipat imevät kokonaan ainakin yhden pissan. Häntäreikää saa itse leikattua isommaksi omalle pennulle sopivaksi. Mahassa, selässä ja jalka-aukoissa on jousto. Kiinnitys on selän päälle tarranauhoilla. Säätövaraa on paljon.

 

Koot:

tyttöjen vaipat
- pieni koko n. 700-1400 grammaiselle chihulle
- iso koko n. 1,5- 3,5- kiloiselle chihulle

Mi-Chi-kestovaipat soveltuvat parhaiten vain nartuille. Uroksilla vaipat eivät toimi hyvin, sillä anatomian erilaisuudesta johtuen vaipat valuvat liian alas liikkuessa. Uroksille Mi-Chi-tiimi suosittelee merkkailuvöitä! 


Mi-Chi-kestovaippojen hinta: 15 euroa + postitukset 5 euroa/vaippa!

TARJOUS:
Mikäli tahdot ostaa kahdet vaipat, jotta voit käyttää toisia, kun toiset ovat kuivumassa, saat kahdet vaipat 25 eurolla + postimaksut 8 euroa.