Voit tehdä tilauksen:

Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla

mia.emilia@gmail.com

 Sademanttelit
img_1011.jpg
Mikäli koirasi on huono liikkumaan hihallisissa takeissa, mantteli on silloin paljon parempi vaihtoehto. Se ei haittaa kovaakaan menoa ja sopii hentoluisillekin pennuille. Kauluksessa on metallilenkki taluttimelle, joten chihuahua ei tarvitse manttelin lisäksi enää pantaa tai valjaita. Voimakkaammille roduille en suosittele metallilenkin käyttöä!
Kaikki sademanttelit on saatavana TRIKOO- tai FLEECEVUORILLA! Ilmoita tilatessasi, kumman haluat. Hinta on sama.
Narttujen mallissa alaläppä on pidempi peittäen enemmän vatsaa. Ilmoita tilatessasi, tuleeko mantteli urokselle vai nartulle.
Michilandian sademanttelit on suunniteltu PIKKUkoirille, joten niissä on kevyet materiaalit, joissa on helppoa liikkua. Michilandian sademantteleissa on sateen ja tuulen pitävä päälliskangas ja vuorina on lämmin paksu fleece.

Otathan huomioon koirasi sadevarustusta suunnitellessa, että sillä on itsellään lämmin karvapeite. Koira ei tarvitse yhtä paljon vaatteita kuin ihminen. Pikkukoiran on mahdotonta kävellä, jos sillä on monta kerrosta vaatteita päällä ja jos manttelikin on jäykkä ja paksu.

Huppu on pikkukoiranvaatteissa enemmänkin koriste ja niskan suojaaja. Harva koira suostuu kulkemaan huppu päässään. Jos epäilet, että huppu ahdistaa koiraasi, valitse pystykaulus. Kauluksen saa myös niin, että takaosa on korkeampi kuin etuosa. Mainitse asiasta selkeästi tilausta tehdessäsi.

Lisäheijastimia saa asiakkaan pyynnöstä ja ne maksavat euron/kappale. 

Ilmoita tilatessasi koirasi rinnanympärysmitta leveimmästä kohdasta mitattuna sekä selän pituus lapojen välistä hännäntyveen. Lavat ovat ne kaksi luuta niskan alkamiskohdassa selkärangan molemmin puolin.

Jos tilaa kolme tai useamman manttelin, jokaiseen ei tule erikseen kuuden euron postimaksuja, vaan maksut menevät painon mukaan.


2015 uutuus: TYRSKY

img_1006.jpg img_1011.jpg
img_1024.jpg img_1026.jpg

 Tyrsky-sademantteli on suunniteltu pikkukoirille, jotka lenkkeilevät säässä kuin säässä. Tyrsky käy myös laivakoirille, joiden täytyy suojautua tyrskyiltä ja pärskeiltä. Manttelissa on aina ruskea tai musta alaosa, jottei lika näy heti. Kaulus on takaa korkea ja sen voi taittaa. Kauluksessa on myös kiristysmahdollisuus. Manttelin alaosassa on häntää varten lovi. Kiinnitys on vyössä selän päällä. Vyön ansiosta manttelia on helppoa säädellä tarvittavaan kokoon. 

Helmaan ja kaulukseen voit valita sinulle mieluisan värin. Vuorin voit valita fleecestä tai trikoosta. Poikien mallissa lyhyt alaosa, tyttöjen mallissa enemmän vatsaa peittävä. Heijastimet rintaosassa, kauluksen lenkissä, niskassa sekä pitkä heijastin selässä puolelta toiselle. Metallilenkki taluttimelle. Chihuahua ei siis tarvitse erikseen valjaita tai pantaa.  Reisiläpissä on sisäpuolella pujotettavat kuminauhat, jotka pitävät helman hyvin paikallaan.

Helman ja kauluksen värin voit valita näistä: tummanruskea, musta, sininen, vaaleanpunainen, vaaleansininen, auringonkeltainen, voimakas turkoosi, haaleanturkoosi (vaaleansiniseen menevä), kirkkaanpunainen, kirkkaanoranssi, tiilenoranssi, beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa, lime

Hinnat: 
selänpituus 17-26 cm 40euroa 
selänpituus 27-33 cm 42 euroa  + postikulut 6 euroa/mantteli
selänpituus 34-41  cm  44 euroa                                                                         

MANTTELIA tilatessasi kerro seuraavat tiedot: koirasi selänpituus lapojen välistä hännäntyveen (tai haluamasi manttelin pituus), rinnanympärys ja manttelin värit sekä tuleeko se urokselle vai nartulle.


SADE           

img_4414.jpg img_4430.jpg
Fedora esittelee keltaista Sade-sademanttelia Frodolla on päällään lime Sade-sademantteli
img_4422.jpg img_5058.jpg
Anastasian Sade-mantteli on hempeää beigeä kirkkaanoranssi

img_4432.jpg

img_4433.jpg
Sade-sademantteleissa on reilut heijastimet pimeää vuodenaikaa varten. beige, keltainen, vaaleansininen, lime
img_5057.jpg

img_5260.jpg

Kirkkaanoranssi tyttöjen malli (alaosa peittävämpi) sademanttelien sävyihin sopivat Back to basics -manttelit löytyvät fleecemantteleista

Sade on suunniteltu pitämällä käytännöllisyysnäkökohta päällimmäisenä. Manttelissa on aina ruskea tai musta alaosa, jottei lika näy heti. Myös vähäkarvaiselle pikkukoiralle mukavan pehmeä fleecekaulus on ruskea tai musta. Selkäosaan voit valita sinulle mieluisan värin. Manttelia voi käyttää myös vuoripuoli päällä. Vuorin väri on sama kuin päällispuolen. Vuorin voit valita fleecestä tai trikoosta. Poikien mallissa lyhyt alaosa, tyttöjen mallissa enemmän vatsaa peittävä. Heijastimet rintaosassa, kauluksen lenkissä sekä selässä. Metallilenkki taluttimelle. Chihuahua ei siis tarvitse erikseen valjaita tai pantaa. Tarrakiinnitys on vyössä selän päällä.

Selkäosan värin voit valita näistä: tummanruskea, musta, keskisininen, vaaleanpunainen, vaaleansininen, auringonkeltainen, voimakas turkoosi, haaleanturkoosi (vaaleansiniseen menevä), kirkkaanpunainen, fuksia, kirkkaanoranssi, tiilenoranssi, beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa, lime

Alaosan ja kauluksen väri: musta tai ruskea

Hinnat: 
selänpituus 17-26 cm  hinta 35 euroa 
selänpituus 27-33 cm  hinta 38 euroa  
selänpituus 34-41  cm   hinta 40 euroa                                                                      

+ postikulut 6 euroa/mantteli 


MANTTELIA tilatessasi kerro seuraavat tiedot: koirasi selänpituus (tai haluamasi manttelin pituus), rinnanympärys ja manttelin värit sekä tuleeko se urokselle vai nartulle.


PISARA 

 

kaytannollinen.jpg kaytannollinen2.jpg

kaytannollinen3.jpg

kaytannollinen4.jpg

vaaleanpunainen ja vaaleansininen selkäosa
img_6753.jpg

kuvia_050.jpg

harmaa selkäosa fuksia selkäosa
0072.jpg kuvia_045.jpg
turkoosi selkäosa beige selkäosa, kaulus takaa pidempi kuin edestä

pisaralimesivusta2.jpg pisaralimesivusta.jpg
limevihreä selkäosa lisäheijastimilla 20141020_201120.jpg


Pisara on suunniteltu pitämällä käytännöllisyysnäkökohta päällimmäisenä. Manttelissa on aina ruskea alaosa, jottei kaupungin katulika tai maaseudun muta näy heti. Kaulus on myös ruskea. Selkäosaan voit valita sinulle mieluisan värin. Sekä helmassa että kauluksessa on kiristys. Manttelia voi käyttää myös vuoripuoli päällä. Vuorin väri on sama kuin selkäkappaleen. Vuorin voit valita fleecestä tai trikoosta. Poikien mallissa lyhyt alaosa, tyttöjen mallissa enemmän vatsaa peittävä. Heijastimet rintaosassa sekä kauluksessa. Metallilenkki taluttimelle. Chihuahua ei siis tarvitse erikseen valjaita tai pantaa.

 Selkäosan värin voit valita näistä: tummanruskea, musta, keskisininen, vaaleanpunainen, vaaleansininen, auringonkeltainen, voimakas turkoosi, kirkkaanpunainen, fuksia, tiilenoranssi, beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa

Hinnat:
selänpituus 17-26 cm 35 euroa
selänpituus 27-33 cm 38 euroa  + postikulut 6 euroa/mantteli
selänpituus 34-41  cm  40 euroa                                                                         MANTTELIA tilatessasi kerro seuraavat tiedot: koirasi selänpituus (tai haluamasi manttelin pituus), rinnanympärys ja manttelin värit sekä tuleeko se urokselle vai nartulle.


REISIÄ SUOJAAVA CORAZON (reisilihaksia suojaava malli)

reisiasuojaavacorazonsivu.jpg reisiasuojaavacorazontakaa.jpg

Sydämellinen sademantteli sateisiin päiviin. Ruskea mantteli, jossa iloisia värikkäitä sydämiä. Kuminauhakiristys hupussa ja helmassa. Heijastimia rinnassa, hupussa, hupun alla ja selässä. Tarrakiinnitys sivuilla. Metallilenkki taluttimelle niskassa. Reisiläpissä sisäpuolella pujotettavat kuminauhat, jotka pitävät manttelin hyvin paikallaan. Saatavana sekä trikoo- että fleecevuorilla. Tyttöjen ja poikien malli.  Näin sydämellistä sademanttelia et löydä muualta kuin michilandiasta. Mi-Chi-tiimi suosittelee :)

Hinnat:
selänpituus 17-26 cm 39euroa
selänpituus 27-33 cm 42 euroa  + postikulut 6 euroa/mantteli
selänpituus 34-41  cm  45 euroa                                                                         

  

MANTTELIA tilatessasi kerro seuraavat tiedot: koirasi selänpituus lapojen välistä hännäntyveen (tai haluamasi manttelin pituus), rinnanympärys ja manttelin värit sekä tuleeko se urokselle vai nartulle.


CORAZON (perusmalli ilman reisiä peittäviä läppiä)

 

corazontaka 042.jpg
tinaahtcorazon.jpg

Amerikankarvatonterrieri Tina uudessa manttelissaan,

jonka alle mahtuu myös villapaita.

 

Sydämellinen sademantteli  sateisiin päiviin. Ruskea mantteli, jossa iloisia värikkäitä sydämiä. Kuminauhakiristys hupussa ja helmassa. Heijastimia rinnassa, hupussa, hupun alla ja selässä. Tarrakiinnitys sivuilla. Metallilenkki taluttimelle niskassa. Saatavana sekä trikoo- että fleecevuorilla. Tyttöjen ja poikien malli.  Näin sydämellistä sademanttelia et löydä muualta kuin michilandiasta. Mi-Chi-tiimi suosittelee :)

Hinnat:
selänpituus 17-26 cm 37 euroa
selänpituus 27-33 cm 40 euroa  + postikulut 6 euroa/mantteli
selänpituus 34-41  cm  43 euroa                                                                         

  

MANTTELIA tilatessasi kerro seuraavat tiedot: koirasi selänpituus (tai haluamasi manttelin pituus), rinnanympärys ja manttelin värit sekä tuleeko se urokselle vai nartulle. 


 MYRSKY

Vettäpitävä mantteli hengittävästä kankaasta. Valittavana fleece- tai trikoovuori. Huppu tai pystykaulus. Säädettävä kuminauhakiristys hupussa ja helmassa. Heijastimet hupussa, hupun alla ja kaulan alla. Narttujen ja urosten malli.

 

kaantomantteli1.jpg kaantomantteli2.jpg
porkkananoranssi väri on toistaiseksi  LOPPU

tässä tavallista enemmän heijastimia asiakkaan pyynnöstä

myrskyoranssi.jpg kaantomantteli3.jpg

 

sinsade.jpg

sinsade2.jpg
vaaleansininen
20151012_185209.jpg

kaantomantteli5.jpg

kaantomantteli4.jpg

limevihreä

tässä tavallista enemmän heijastimia asiakkaan pyynnöstä

 

 

 

sademantt.jpg sademantt2.jpg
limevihreä ja vaaleanpunainen vaaleanpunainen

 

Hinnat:
selänpituus 17-26 cm 37 euroa
selänpituus 27-33 cm 40 euroa  + postikulut 6 euroa/mantteli
selänpituus 34-41  cm  43 euroa     

Värin voit valita näistä: tummanruskea, musta, keskisininen, vaaleanpunainen, vaaleansininen, auringonkeltainen, voimakas turkoosi, haaleanturkoosi (vaaleansiniseen menevä), kirkkaanpunainen, fuksia, kirkkaanoranssi, tiilenoranssi, beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa, lime                                                                    

MANTTELIA tilatessasi kerro seuraavat tiedot: koirasi selänpituus (tai haluamasi manttelin pituus), rinnanympärys ja manttelin värit sekä tuleeko se urokselle vai nartulle. 


PUHURI

Ruskea hupullinen vettäpitävä sademantteli selkäraidalla. Valittavana fleece- tai trikoovuori.

011.jpg
UUTUUS VÄRIYHDISTELMÄ: ruskea-beige

 

selkaraitahuppu.jpg

 

limevihreällä selkäraidalla

selkaraitahuppu2.jpg

 

 

Musta Puhuri

Musta hupullinen vettäpitävä sademantteli selkäraidalla. Valittavana fleece- tai trikoovuori.

 

mustapuhuri.jpg

musta-sinpuhuri.jpg

mantteli suojaa hyvin kaulan sinisillä raidoilla
mustafuksia2.jpg mustafuksia.jpg
fuksia raita
kuvia_051.jpg 002.jpg

musta vaaleanpunaisella raidalla

musta turkoosilla raidalla

 

kuvia_001.jpg kuvia_003.jpg
musta tummanvihreällä raidalla

 

Huom! Puhureita saa tilata myös muilla väriyhdistelmillä, tiedustele.

20150907_160249.jpg
vaaleanpunainen beigellä raidalla

Raidan värin voit valita näistä:

tummanruskea, musta, vaaleanpunainen, vaaleansininen, sininen, auringonkeltainen, voimakas turkoosi, kirkkaanpunainen, fuksia, tiilenoranssi, limevihreä, vaaleansiniturkoosi, tummanvihreä, vaaleansininen, neonoranssi, beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa,

Hinnat:
selänpituus 17-26 cm 42 euroa
selänpituus 27-33 cm 45 euroa  + postikulut 6 euroa/mantteli
selänpituus 34-41  cm  48 euroa                                                                         

  

MANTTELIA tilatessasi kerro seuraavat tiedot: koirasi selänpituus (tai haluamasi manttelin pituus), rinnanympärys ja manttelin värit sekä tuleeko se urokselle vai nartulle.

 


 

VIHURI

Ruskea sademantteli pystykauluksella. Valittavana fleece- tai trikoovuori.

 
selkaraitakauluksella.jpg

selkaraitakulmakarvajengi.jpg

fuksialla ja limevihreällä selkäraidalla

 

 tyytyväisiä asiakkaita "Kulmakarvajengi"

selkaraitakaulus.jpg

vaaleanpunaisella selkäraidalla

 

 MUSTA VIHURI

mustatselkaraidat.jpg vihurimustavaalpun.jpg

 

Hinnat:
selänpituus 17-26 cm 40 euroa
selänpituus 27-33 cm 43 euroa  + postikulut 6 euroa/mantteli
selänpituus 34-41  cm  46 euroa                                                                         

  

MANTTELIA tilatessasi kerro seuraavat tiedot: koirasi selänpituus (tai haluamasi manttelin pituus), rinnanympärys ja manttelin värit sekä tuleeko se urokselle vai nartulle.

Raidan värin voit valita näistä:

 tummanruskea, musta, vaaleanpunainen, vaaleansininen, keskisininen, auringonkeltainen, voimakas turkoosi, kirkkaanpunainen, fuksia, tiilenoranssi, limevihreä, vaaleansininen, neonoranssi, beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa

 


UUTUUS: REISIÄ SUOJAAVA VIHURI (reisilihaksia suojaava malli)

 MUSTA TAI RUSKEA

 

vihurireisiasuojaavat.jpg sademanttelit.jpg

ruskea mantteli limellä, turkoosilla, punaisella, fuksialla ja

porkkananoranssilla raidalla

      sinisessä Kiukku, pinkissä Ryu, punaisessa                 Kissa ja vihreässä Nijika. Lyhyesti:              Monkeybonelaiset.
chokojablondi_048.jpg 001.jpg
ruskea mantteli sydämellisellä selkäraidalla <3 td=""> musta mantteli turkoosilla raidalla

 

Reisiläpissä on sisäpuolella pujotettavat kuminauhat, jotka pitävät manttelin hyvin paikallaan. Tässä mallissa ulkopuolella reisiläpissä on heijastimet (ei siis tarvitse pyytää erikseen.)

 

Hinnat:
selänpituus 17-26 cm 42euroa
selänpituus 27-33 cm 45 euroa  + postikulut 6 euroa/mantteli
selänpituus 34-41  cm  48 euroa                                                                         

  

MANTTELIA tilatessasi kerro seuraavat tiedot: koirasi selänpituus lapojen välistä hännäntyveen (tai haluamasi manttelin pituus), rinnanympärys ja manttelin värit sekä tuleeko se urokselle vai nartulle.

Raidan värin voit valita näistä:

 tummanruskea, musta, vaaleanpunainen, vaaleansininen, keskisininen, auringonkeltainen, voimakas turkoosi, kirkkaanpunainen, fuksia, tiilenoranssi, limevihreä, vaaleansininen, neonoranssi, beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa


 VIIMA

 Ruskea vettäpitävä mantteli fleecevuorilla. Fleecekaulus.

 

selkaraitakaannettava.jpg

selkaraitakaannettava2.jpg
oranssilla selkäraidalla kaulus on aina selkäraidan värinen
selkaraitakaannettava4.jpg selkaraitakaannettava3.jpg
vuori näyttää tältä, mutta nykyään selässä ei ole tuota isoa merkkiä

selkaraitakaannettava5.jpg

selkaraitakaannettava7.jpg
turkoosilla selkäraidalla ja kauluksella

 

viimaruskeakelt.jpg

003.jpg

keltaisella raidalla ja kauluksella, lisäheijastimilla nurjalta puolelta näyttää tältä
viimarusk-vihrpaalta.jpg viimarusk-vihr.jpg
limevihreällä raidalla ja kauluksella manttelia voi myös pitää nurjaa puolta päällä

selkaraitakaannettava8.jpg

fuksialla selkäraidalla ja kauluksella

 

Hinnat:
selänpituus 17-26 cm 39euroa
selänpituus 27-33 cm 42  euroa  + postikulut 6 euroa/mantteli
selänpituus 34-41  cm  35 euroa                                                                         

  

MANTTELIA tilatessasi kerro seuraavat tiedot: koirasi selänpituus (tai haluamasi manttelin pituus), rinnanympärys ja manttelin värit sekä tuleeko se urokselle vai nartulle.

Raidan värin voit valita näistä:

 tummanruskea, musta, vaaleanpunainen, vaaleansininen, keskisininen, auringonkeltainen, voimakas turkoosi, kirkkaanpunainen, fuksia, tiilenoranssi, limevihreä, vaaleansininen, neonoranssi, beige

 


 TUULI 

selanpaalla.jpg selanpaalla2.jpg
punainen vaaleanpunaisella vuorilla fuksia ja turkoosi
tuulipun.jpg tuulivaalsin.jpg
punainen vaaleansininen
tuulioranssi.jpg

vaalpuntuuli.jpg 

porkkananoranssi on toistaiseksi loppu, mutta tilalle on saatavana tiilenoranssi

vaaleanpunainen

bobbybenjamin wilmanupputassunviemaa.jpg
Bobby ja Benjamin Tuuli-mantteleissa Wilma ja Nuppu Tassun viemää -blogista esittelevät mantteleitaan.
kuvia_014.jpg 0022.jpg
pirteä fuksia Tuuli-mantteli (loppu) ruskea Tuuli, lisäheijastin vyössä

 

kuvia_048.jpg img_6755.jpg
tiilenoranssi kirkkaanoranssi mantteli asiakkaan erityispyynnöillä
img_1003.jpg
keltainen Tuuli, jonka alaosa on ruskea

Sademantteli fleecepystykauluksella. Tarrakiinnitys selän päälle. Metallinen kiinnityskoukku taluttimelle. Fleece- tai trikoovuori. Useita värivaihtoehtoja, värilista alla. Tyttöjen ja poikien malli. 

Hinnat:
selänpituus 17-26 cm 35 euroa
selänpituus 27-33 cm 38 euroa  + postikulut 6 euroa/mantteli
selänpituus 34-41  cm  41 euroa                                                                         
                                                          

MANTTELIA tilatessasi kerro seuraavat tiedot: koirasi selänpituus (tai haluamasi manttelin pituus), rinnanympärys ja manttelin värit sekä tuleeko se urokselle vai nartulle. 


 

 MYRÄKKÄ

Tuleeko lunta vai onko se räntää? Turkisreunus hupussa suojaa kuonoa kaikenlaisilta myräköiltä.

Musta tai ruskea yksivärinen sademantteli turkishupulla. Fleecevuori. Helmassa säädettävä kiristys. Hupun alla lenkki taluttimelle. Heijastimia. Tyttöjen ja poikien malli.

turkishuppusademantteli.jpg

turkishuppusademantteli2.jpg
Turkisvaihtoehdot:

tiikeri1.jpg

tiikeri.jpg
tiikeriturkis tiikeriturkis
kirahvi.jpg

dalmis.jpg

kirahviturkis LOPPU dalmatialaisturkis

 

myrakkamustadalmis.jpg 038.jpg
musta Myräkkä dalmiskauluksella ruskea Myräkkä kirahvikauluksella

 

20141020_201230.jpg
Musta Myräkkä tiikerikauluksella

Hinnat:
selänpituus 17-26 cm 35 euroa
selänpituus 27-33 cm 38 euroa  + postikulut 6 euroa/mantteli
selänpituus 34-41  cm  41 euroa                                                                         

MANTTELIA tilatessasi kerro seuraavat tiedot: koirasi selänpituus (tai haluamasi manttelin pituus), rinnanympärys ja manttelin värit sekä tuleeko se urokselle vai nartulle.