Voit tehdä tilauksen:

Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla

mia.emilia@gmail.com

Tilaus ja toimitusehdot


Tilaus suoritetaan sähköpostilla (mia.emilia@gmail.com) tai yhteydenottolomakkeella.

Minä vastaan aina henkilökohtaisesti jokaiseen tilaukseen ja vahvistan, että kaikki tarvittavat tiedot tulivat perille asti. Normaalisti vastaan jo samana päivänä, mutta joskus saattaa mennä pari-kolme päivää.

Tilausvahvistuksen mukana lähetän Nordean tilinumeron, johon asiakas voi maksaa tuotteen.

Tilattu tuote valmistuu viikon sisällä siitä, kun maksu näkyy Nordean tilillä. Mikäli tuotteen valmistumiseen menee pidempi aika tilausmäärästä tai materiaalien puutteesta johtuen, ilmoitan siitä asiakkaalle.

Tilaus on maksamisen jälkeen sitova. Tällöin mittoja tai malleja ei enää voi muuttaa (koska mitä ilmeisemmin olen jo leikannut kankaat).

Postituspäiviä on kaksi kertaa viikossa. Eli saattaa olla, ettei tuote lähde samana päivänä kuin se valmistuu.

Lähetän paketit aina KIRJATTUNA lähetyksenä.  Ilmoitan asiakkaalle sähköpostilla paketin koodin. Paketin kulkua voi seurata:

www.itella.fi/itemtracking/itella/

Yli neljän vuoden aikana YKSIKÄÄN kirjattu paketti ei ole kadonnut!

Postin kestää kulkea normaalisti Chilestä Suomeen 8-14 päivää. Joskus kuitenkin saattaa mennä pidempi aika, kuten kolme-neljä viikkoa.

JOULUkuussa lähetettyjen pakettien matka voi kestää kuukaudesta kolmeen kuukauteen.

Kirjattu paketti tulee normaalisti postitoimistoon.

En vastaa postin kulun hidastuksista tai lähetysten katoamisista. Mutta kuten jo mainitsin, neljän vuoden aikana yksikään kirjattu paketti ei ole kadonnut, joten postiin voi luottaa.

POSTIKULUISTA: Postikulut määräytyvät painon mukaan. Eli Michilandian sivuilla olevat postikulut ovat viitteitä antavia. Asiakas ei joudu maksamaan jokaisesta tuotteesta erikseen postimaksua, mikäli tuotteita on kolme tai enemmän.

Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Viallisen tai virheellisen tuotteen saatuasi ota yhteyttä sähköpostilla.

chihuttuolissa.jpg
Mi-Chi-tiimi kiittää kiinnostuksestasi kehittelemiämme vaatteita kohtaan!